O nama

''Teniska Škola Trešnjevka'', s ciljem promocije tenisa među djecom i mladima, od svog osnivanja 2016. godine djeluje u Gradu Zagrebu na terenima Tenis centra ''Trešnjevka'', Veprinečka 16, kod Kutije Šibica, na području gradske četvrti Trešnjevka.
Temeljna orijentacija i odrednica djelovanja Kluba je sustavan i stručan rad (naglasak na društvenoj komponenti i pedagoškom pristupu) i treniranje s djecom koja se žele baviti tenisom kao rekreativnim ili natjecateljskim sportom.
Okupljamo mlade tenisačice i tenisače s ciljem da ih maknemo s ulice i od kompjutorskih igrica, te ih usmjerimo na kvalitetnije i konstruktivnije provođenje slobodnog vremena kroz aktivnosti koje grade karakter, potiču socijalizaciju, zdravi nacjecateljski duh. Želimo biti prepoznatljivi po kvaliteti treninga i obuci, predanom radu s polaznicima, uspješnim zajedničkim rezultatima te doprinosom koji TŠ Trešnjevka daje promociji sporta i tenisa u Trešnjevci i Gradu Zagrebu. Nastojimo uvijek razmišljati unaprijed te nam je želja da kroz svoj rad s djecom stvorimo takav status u kvartu, gradskoj četvrti i gradu Zagrebu na način da će članstvo u TŠ Trešnjevka biti privilegija. Budući da smo krenuli od temelja, svjesni smo da je za svaki uspjeh i održiv napredak potrebno izvjesno vrijeme, a naši dosadašnji rezultati i zadovoljstvo naših polaznika najveća su nam motivacija.
Treninge provode licencirani treneri Hrvatskog teniskog saveza koji svojim znanjem, iskustvom, radom i entuzijazmom pridonose razvitku i promociji tenisa među djecom i mladima, motivirano prenose tu strast i ljubav prema sportu te se brinu da se vježbanje provodi u maksimalno sigurnim uvjetima.
© 2017 Teniska škola Trešnjevka :: powered by VannaCMS